Ombre Wenkbrauwen worden ook wel Powder Brows genoemd. Dit is een relatief nieuwe vorm van permanente make-up wenkbrauwen. Ik help je graag met de perfecte Ombre wenkbrauw. Ik gebruik hiervoor PMU apparatuur en pigmenten van Long-Time-Liner, de hoogste kwaliteit binnen permanente make-up. Op deze manier creëer je natuurlijk ogende Ombre/powder Brows

350,- met touch up na 6 weken

touch up 3 t/m 6 maanden 100,-

touch up 6 t/m 12 maanden 150,-

touch up 12 t/m 18 maanden 175,-

touch up alleen mogenlijk bij bij voldoende zichtbare pmuVOOR WIE IS DEZE TECHNIEK GESCHIKT?


Ombre wenkbrauwen zijn geschikt voor alle huidtypen, maar met name de vette en de rijpere huid sluiten goed aan. Daarnaast is het vooral geschikt voor vrouwen die een natuurlijke look willen blijven behouden. Je hoeft niet meer je wenkbrauwen bij te tekenen en in te kleuren, maar je wordt elke dag wakker met perfecte wenkbrauwen. Hierdoor bespaar je ’s ochtends tijd.HOE ZIET DE PMU BEHANDELING ERUIT?


Tijdens de intake voor jouw Powder Brows bespreken we eerst jouw wensen en verwachtingen. Daarna ga ik aan de slag met het tekenen van de gewenste vorm van jouw wenkbrauwen en bepalen we samen de kleur die het beste bij jouw gezicht en natuurlijke haarkleur past. Als dit geheel naar jouw tevredenheid is, starten we de behandeling en worden jouw nieuwe wenkbrauwen gepigmenteerd. De gehele behandeling en intake duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Aan het einde van de behandeling krijg je nazorg instructies, die je ook schriftelijk meekrijgt.Powder Brows zijn semi-permanent en blijven gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mooi. Dit betekent wel dat je je na de behandeling moet houden aan de nazorginstructies die je van ons meekrijgt. Bovendien maken we na de behandeling een nieuwe afspraak om binnen twee maanden terug te komen voor een nabehandeling. Tijdens de nabehandeling controleren we het genezingsproces en zetten we de puntjes op de i. Zo krijgen je het allerbeste resultaat.